Tårtbotten – vanilj

För att vi ska få en fin och luftig tårtbotten är nog det viktigaste att vi vispar ägg
och socker riktigt pösigt.

Sikta ner vetemjöl, potatismjöl, bakpulver och vaniljsocker i smeten lite i taget för att undvika klumpar. Rör försiktigt ner mjölblandningen i äggsmeten.

Låt gärna kakan stå en stund innan du vänder den.

Det här kan bli en fin och riktigt god tårta!

Går jättebra att frysa.

hög ljus tårtbotten

Dela

Relaterade recept

Popcornhjärta

Nu vill jag visa en fin ”ge bort present” som är lite annorlunda och kul att ge bort. Den här videon spelades in för några år sedan men jag tycker att idén är så kul så den är värd att visa. Rolig att göra också!! Se recept Videon har allt

Läs mer

Snabbt och lätt med Smördeg

Nu vill jag visa dig något riktigt snabbt och lätt som man kan göra om man har lite smördeg i frysen. Två olika sorter men båda börjar på samma sätt. Se recept Ta ut smördegsplattorna och låt dem tina i 15 -20 min. Jag vill tillägga att jag tycker allra

Läs mer

Rice Krispies Treats

Se videon Tänk vad mycket gott man kan göra av Rice Krispies och smälta marsmallows!  Känn efter vad du är sugen på, eller vad personen som ska få din Ricekrispietreat tycker om. . Så här blev min! Jag slog in den i cellofan och det blev en god liten ”ge

Läs mer